Publikumsbad er sommerstengt!

Postet av Ski Svømmeklubb den 12. Mai 2022

Ski bad er nå stengt for sommeren. Vel møtt igjen når sommerferien er over.

Påskestengt fra og med 9. april

Postet av Ski Svømmeklubb den 6. Apr 2022

Publikumsbad i Ski bad er stengt i påsken fra og med lørdag 9. april til og med mandag 18. april.

Velkommen tilbake torsdag 21. april til åpent bad mandag, torsdag, lørdag og søndag!

Velkommen til Roald Amundsen Cup

Postet av Ski Svømmeklubb den 27. Mar 2022

Ski svømmeklubb og Kolbotn idrettslag svømmegruppa har gleden av å invitere til Roald Amundsen Cup 30. april og 1. mai. Stevnehelgen starter med rekruttstevne lørdag morgen 30. mai, og fortsetter med approbert stevne lørdag ettermiddag 30. april og søndag 1. mai.

Konkurransene finner sted i Sofiemyr svømmehall (Holbergs Vei 39, 1412 Sofiemyr).

Bassenget på Sofiemyr ble renovert i 2020 og har nye startpaller fra Swiss Timing. Vi tror på mange gode tider i bassenget!

Vi tildeler bestemannspremier til den dame og herre som har høyeste sammenlagte poengsum i tre øvelser med ulike svømmearter. Svømmeartene fri, rygg, bryst, butterfly og medley teller. Bestemannspermien er gavekort på kr. 500,-.

Vi har også finaleheat i 50 butterfly, 50 rygg og 50 bryst med egen premiering.

Les mer om stevnet her

Vaktliste påske - sommerferie 2022 - Ski bad

Postet av Ski Svømmeklubb den 20. Feb 2022

Vaktliste PÅSKE til sommerferie 2022 for Ski bad publikumsbadet er vedlagt.
Vi ber om at alle legger merke til når man er satt opp på vakt, slik at publikum får en fin opplevelse med bemanning tilstede og klubben får sårt tiltrengte inntekter️📈
Vaktrutiner kan sees her: http://www.skisk.no/p/23076/rutiner-and-skjemaer
  • A-vakt = ansvarsvakt m/livredderkompetanse
  • K-vakt = kassevakt
  • L-vakt = livredder vakt (ungdom m/liveredderkompetanse på Langhus bad)
Det er ikke alltid at oppsatt vakt passer og man må bytte. Det har vi full forståelse for, men husk at ansvaret ligger hos deg helt fram til vakten faktisk er byttet bort.

Treningstider VINTERFERIE 2022

Postet av Ski Svømmeklubb den 20. Feb 2022

Husk å melde deg på trening via Spond!