Instruktører svømmeskolen, høsten 2021

Postet av Ski Svømmeklubb den 7. Jul 2021

Her er noen nye og noen "gamle" instruktører som skal jobbe utover høsten i svømmeskolen.

Håper vi sees!
Sommerhilsen fra oss i svømmeskolen

Postet av Ski Svømmeklubb den 7. Jul 2021

Vi i svømmeskolen ønsker dere alle en riktig God sommer! Kontoret er stengt fra 1. juli til 1. august.

Alle kurs for høsten ligger ute til påmelding via tryggivann.no. Det er totalt 190 plasser, men kun 57 ledige, så vær rask om du vil ha plass. Alle nye kurs har oppstart i uke 34.

Tusen takk for all forståelse og tålmodighet i denne tiden vi har hatt Svømmekurs.

Vi hadde Sommersvøm i uke 25. Totalt 50 barn kom til oss den uken og det var kjempe moro! Vi håper å kunne få til noe lignende i høstferien i uke 40, følg med på hjemmesiden og tryggivann.no

God sommer hilsen svømmeskolen i Ski SKPåmelding til oppstartsleir 10.-14. august 2021

Postet av Ski Svømmeklubb den 2. Jul 2021

Årets oppstartsleir er i Säffle, Sverige, 10. - 14. aug 2021🏊 Oppstartsleiren passer for svømmere ca. 12 år og eldre, avhengig av modenhet.🏊
Påmelding: innen 5. juli 2021 på e-post til Ski_SK@live.com.
Når du melder på, ber vi om at det samtidig informeres om svømmeren har transport, eller trenger transport.
Pris: 3500 kroner - depositum: 2000 kroner.
Påmeldte mottar faktura på e-post. Oppholdet forutsetter at koronarestriksjoner og karantene mot Sverige opphører. Dersom vi ikke kan avvikle oppstartsleiren i Sverige vil vi ha alternativt opplegg i Norge innenfor samme tidsperiode.
Mer om oppstartsleiren:
Foreldre kjører svømmerne til Säffle. Dette blir organisert slik at de foreldre som stiller med transport tar med flere svømmere. Kjøreturen tar ca 2 timer. Vi bor og spiser på First Hotel som ligger i sentrum av Säffle, ca.15-20 minutters gange fra bassenget. Svømmerne bor i familierom for 4 personer. 
https://www.firsthotels.no/.../saffle/first-hotel-royal/
Treningene foregår i nytt innendørs 50-meters svømmeanlegg i Säffle. Vi har to svømmeøkter hver dag, men bare én svømmeøkt ankomstdag og avreisedag. De som har innsendt påmelding vil motta nøyaktig avreisetidspunkt og oppmøtetidspunkt, reiseregler mm. på e-post. Vi får først gjort alle endelige avklaringer med hotell og svømmehall når vi vet hvor mange som er påmeldt.