Påmelding til svømmekurs - Fortsatt ledige plasser uke 32!

Det er fortsatt ledige plasser på sommersvøm i uke 32 og påmelding gjøres via tryggivann.no

Alle kurs for høsten ligger også ute på tryggivann.no i tillegg til informasjon om de ulike kursene vi tilbyr, priser og tidspunkt. Trenger du mer info? Besøk våre svømmeskolesider her. Du kan også sende epost til camilla@skisk.no dersom du har spørsmål.

Har du lyst til å begynne i svømmeklubb?

Alle som ønsker å svømme er hjertelig velkommen! Vi tilbyr prøvesvømming for de som ønsker å begynne med svømmetrening og minimum kan svømme 200 meter sammenhengende og har ferdigheter tilsvarende kursnivå Sel og Sjøløve.

Send en mail til trener hvis dere ønsker å komme på prøvesvømming til medley.skisk@outlook.com .

OBS! Skriv i emnefeltet på mailen "Prøvesvømming" og navnet på barnet. Skriv gjerne litt om svømmeferdighetene til barnet. Oppmøte ferdig skiftet og dusjet er ca. 5 min før inne i svømmehallen. Ta kontakt med VIctoria.

Last ned brosjyre: Ski Svømmeklubb