Dugnadsliste RA Cup 1.-3.mars 2024

Postet av Ski Svømmeklubb den 26. Feb 2024

Her kommer dugnadslisten for RA-Cup 1-3 mars 2024. Det kan komme mindre endringer på vaktene, men da vil det komme en revidert vaktliste. 

Ber om at alle setter av denne helgen til arrangementet .Vår felles innsats er veldig viktig for at dette skal bli vellykket. Derfor ber vi innstendig om at dere etterstreber å møte opp på deres vakt. Om dere absolutt ikke kan møte er det fint om dere bytter internt med noen andre i svømmeklubben, engasjerer annet familiemedlem eller tar kontakt på sportsleder.ski_sk@outlook.com

Vil samtidig minne på at Ski svømmeklubb har minimalt med dugnader i året i forhold til andre klubber .

Ski svømmeklubb har ansvar for det tekniske under stevnet, dvs. tidtakeranlegg og å stille med tidtakere. Vi sitter også i inngangen og ved premieutdelinger. Vi stiller også med dommere på stevnet.

Ønsker dere velkommen til dugnadsinnsats. 




Nye Langhus bad - gled dere!

Postet av Ski Svømmeklubb den 9. Feb 2024

Representanter fra klubben var på befaring sammen med kommunen i den nye svømmehallen i uke 6. Anlegget begynner nå å ta form og nærme seg ferdigstillelse. Basert på det vi så, er vi sikre på at vi kommer til å få en flott svømmehall med et stort og fleksibelt basseng (25x21m, 8 baner og hev-senk bunn på 1/3), gode lyd- og lysforhold, og godt tilrettelagte administrative funksjoner.

Prosjektet er i rute, og kommunen planlegger overtakelse i månedsskiftet mai/juni 2024. Åpning og ordinær drift er ikke fastsatt ennå, men planen er at hallen settes i drift tidlig høst 2024, sannsynligvis i september.

Det er mulig at klubben i løpet av testfasen på våren 2024 vil gjennomføre en del av sine treninger i hallen, men detaljer for dette er ikke avklart ennå. Vi har uansett meldt oss som særs villige og klare til å kunne bidra med testing av anlegget i forkant av åpningen.

Tider for trening, publikumsbad, svømmeskole osv. er det for tidlig å si noe om, men vi vil komme tilbake med informasjon om dette så snart vi vet noe mer. I mellomtiden  gleder vi oss over et prosjekt som er i rute med fasiliteter, kapasitet og standard som vil gi et stort løft for svømmesporten i Nordre Follo. Vi gleder oss!